Ekstrautstyr

Vinterdeksel til ferist. Vi kan også levere deksler til eldre ferister. Tverrgrinder, grinder og porter i ulike bredder og høyder (kan leveres etter mål). Du kan også få gangpassasje ved siden av feristen.

Vinterdeksel til ferist

Vinterstid vil du kunne få problemer ved at snøen som normalt legger seg på veibanen forsvinner ned i ferist-grava. Det kan gi problematiske kjøreforhold, og vi anbefaler derfor at det legges på et vinterdeksel som binder snøen, beskytter feristen og gir en veiebane uten en problematisk "hump".

Vinterdekselplaten er laget av 8 mm slyngrenset og primet "dørkplate". Det er 6 forsterkede festepunkter på hver plate som fester platen til rørene med en spesialbrakett (se bilde under). Du trenger kun en skiftnøkkel/fastnøkkel. Vi kan også levere vinterdeksel til eldre typer ferister.

I tillegg leverer vi alt av deler til vinterdekselbrakettene. Vi leverer også sertifiserte løfteåk godkjent for løft av 3 stk plater i slengen.

NB: Bruk av muttertrekker vil bare føre til at gjengene skjærer seg på den rustfrie bolten/akslingen, bruk heller momentnøkkel. I tillegg sender vi med smørespray.

Grind/port med stolpe

port til ferist

Grinden med stolpe og stopper plasseres ved siden av feristen enten som gangpassasje eller reserveløsning ved vedlikehold av ferist. Den er normalt 1 meter høy, og med bredde 1, 2 eller 3 meter (kan også leveres etter mål).

Varmgalvanisert etter NS EN 1462.

Tverrgrinder

grind til ferist

Samme lest som porter, men festes direkte i feristen som ekstra sikring på kortsidene av feristen. Standardlengde 1x2m, men kan også leveres etter mål. Varmgalvanisert etter NS EN 1462.

Lonbakken Mek. Verksted A/S

Skansen 20A
2670 Otta

+47 405 10 666

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Man - fre: 7:00 - 15:00

Bestill ferist

Kontakt oss: